Kılıççı İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://kelkitklcciho.meb.k12.tr
Adres : KILIÇÇI KÖYÜ KILIÇÇI KÜME EVLERİ NO 110A KELKİT / GÜMÜŞHANE
VİZYON : Öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen ilk ve orta öğretiminde örnek olarak gösterilen başarılı bir kurum olarak bilinmek; ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, topluma katıldığında topluma yön veren örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmak.
MİSYON : *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı *Çevresi ile etkili iletişim kurabilen *Hayat boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş *Kendisini yönetebilen *Mantıklı düşünebilen yaratıcı düşünceye sahip *Onlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan *Sorgulayıcı *Duygusal olarak dengeli * Kendisine ve başkalarına değer veren *Okulunu ve öğrenmeyi önemseyen *Moral ve ahlaki değerlere sahip *Hayatını düzen için de geçirmek için çaba harcayan *Ailesine, kültürüne, tabiata ve çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR : 2009´dan beri Sağlık Meslek Liselerine , Anadolu Meslek Lisesine öğrenci yerleştirmek; 2010-2011 eğitim öğretim yılında atletizm yarışmalarında derece yapmak, 2012-2013 yılında da Burs alan öğrencimizin olması okulumuzun gerek sosyal gerekse akademik başarısını ifade etmektedir.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08-:20 BAŞLANGIÇ 16:20 BİTİŞ
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE, ARAPÇA
Isınma : KALORİFER
Lojman : KULLANILIR DURUMDA DEĞİL. TADİLAT VE TAMİRATA İHTİYACI VARDIR. Sayısı:1
Servis : 1
Ulaşım : ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
Yerleşim Yeri : KILIÇÇI KÖYÜ KELKİT/GÜMÜŞHANE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİ 18 KM İLE UZAKLIK 80 KM
Kontenjan Bilgileri : 120
Taban-Tavan Puan Bilgileri : PUANSIZ OKUL
Okulun Sınav Başarı Durumu : İYİ DÜZEYDE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %65
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ BÜNYESİNDE ZAMAN ZAMAN FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, HENTBOL VE MASA TENİSİ TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler : OKULUMUZ DÜZEYİNDE ZAMAN ZAMAN ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA BİLİMSEL ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları : İMKANLARIMIZIN KISITLI OLMASI SEBEBİ İLE HERHANGİ BİR PROJE YAPILMADI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : İMKANLARIMIZIN KISITLI OLMASI SEBEBİ İLE HERHANGİ BİR PROJE YAPILMADI